آلبالو

 

فواید و خواص میوه آلبالو

 

مشخصات درخت آلبالو

آلبالو درخچه ای دارد از خانواده Rosaceae ، که برگ های آن سبز و کوچکتر از برگ های گیلاس ، گلهای آن سفید ، میوه آن کوچکتر از گیلاس به رنگ قهوه ای تیره و یا سیاه و ترش و کمی تلخ و آبدار است ، هسته آن تخم مرغی است . این درختچه بومی اروپای چنوبی است و در آسیا و آمریکا نیز انتشار دارد . در ایران در جنگلهای ارسباران ، لرستان ، کردستان و همچنین در همدان و دره کرج می روید .

 

 

میوه آلبالو

ترکیب شیمیایی : آب - مواد ازته - مواد هیدروکربنه - مواد چرب - قند آرابینوز - سلولز - کاروتن - اسید سیانیدریک - اسید آلی

در میوه آلبالو ویتامین B  و ویتامین C  یافت می شود .

 

خواص درمانی :

  1. آن را بخورید مدر و صفرا آور و اشتها آور است ، اعصاب را آرامش می بخشد .
  2. عطش را تشکین می دهد ، مقوی معده گرم است ، حدّت حرارت خون و صفرا و آشفتگی و دل بهم خوردگی و قی صفراوی و اسهال را تسکین می دهد .
  3. شربت آن برای کاهش تب و برای مبتلایان به ناراحتی های کبدی و ورم های مزمن روده و معده و کلیه مفید است .
  4. بیست روز صبح به جای صبحانه آن را بخورید و تا ظهر چیز دیگری نخورید ، سوء هاضمه را درمان می کند .

 


 

 

هسته آلبالو :

خواص درمانی : مغز هسته میوه آلبالو را بکوبید و عصاره آن را بگیرید و آن را با یک درصد وزن آن رازیانه کوبیده مخلوط کنید و بخورید ، برای التیام قرحه های مجرای بول و سوزش بول نافع است ، برای خرد کردن سنگ کلیه و مثانه مفید است .

 

 

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...