آنغوزه

خواص و فواید گیاه دارویی آنغوزه

گیاه دارویی انغوزه

نام‌های دیگر آن: آنقوزه، آنغوزه هراتی، انگژد، انگژه، انگشت کنده، حلتیت، حلتیت منتن، حلتیت طیب، صمغ الانجدان، انگدان، انجدان سفید، انجدان، انجدان طیب، کوله پر، انجدان سیاه، ویه، انجدان منتن، کمات، کما، کماة.، انگوزاکماة، آنغوزه کما و بی وزا می‌باشد.

 

گیاه دارویی انغوزه

گیاه انغوزه

 

 

۱.برای کشتن کرم‌های داخل باغچه هنگام آبیاری مقداری آنغوزه را در پارچه‌ای گذاشته و داخل آب جلوی شیلنگ بگذارید.

۲٫ ادرارآور و ضد سوزش ادرار است.

۳٫ محرک نیروی جنسی می‌باشد.

۴. برطرف کننده بلغم است.

۵. هضم کننده غذا است.

۶. برای درد کمر و مفاصل مفید است.

۷. برای درمان رماتیسم و نقرس و سیاتیک انجدان را با خرنوب شامی کوبیده با زرده تخم مرغ خمیر کرده به محل درد بمالند.

۸. برای درمان امراض سینه منجمله آسم شاش شتر و انجدان را دم‌کرده میل شود. به جای بول شتر می‌توان از شیر آن استفاده کرد و یا این که فقط ۴ گرم انجدان رومی را دم‌کرده میل شود.

۹٫ دمکرده انجدان رومی تمیزکننده خون کبد می‌باشد.

۱۰. امام صادق(ع) فرموده‌اند: خوردن انجدان برای دردهای کمری و لگنی مؤثر است.

۱۱. برای درمان تب‌ها با سکنجبین میل شود.

۱۲٫ ضماد آن با روغن زیتون و موم برای غده‌های متورم بدن مفید می‌باشد.

۱۳٫ برای درمان بواسیر انجدان را با پوست انار کوبیده در گلاب بپزید و به صورت ضماد بگذارید.

۱۴. برای درمان ذات‌الریه، برونشیت و سرفه و سرماخوردگی انجدان را با نبات کوبیده کمی میل شود.

۱۵. خوردن انجدان باعث رفع سموم جانوران سمی می‌شود.

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...